Ω Θεέ μου…

Όταν έφυγα για να πάω Καρπενήσι είχα αφήσει το δωμάτιό μου τακτοποιημένο. Γύρισα, και μου ήρθαν τα πάνω κάτω. Έπρεπε να τελειώσω ένα site που είχα αναλάβει, και στα ξαφνικά μου ήρθαν προτάσεις για δουλειές οι οποίες αφορούσαν το iPhone. Ναι, iPhone, και έτσι πήρα ένα, μιας και ούτως ή άλλως θα άλλαζα κινητό.

 

Αλλά γύρισα, και έχοντας προτάσεις για δουλειά στο iPhone, με Cocoa και OpenGL (!) έχω προμηθευτεί νέα βιβλία και μίε developer’s licence τα οποία δεν ξέρω πού να τα χωρέσω! Δουλειά, δουλειά δουλειά! Για να μην μιλήσω για την εξεταστική μου που πλησιάζει επικύνδυνα.

Και συνεχίζω τα developments, προσπαθώντας να ξεκλέψω λίγο χρόνο για να κάνουμε αυτό που λέγαμε με τον Τζίκη.  Αλλά που χρόνος! Θα γίνει, όμως. Να γίνει το πρώτο βήμα, μονάχα!

Και αυτό είναι ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Σημειώσεις:
1) Ναι, τα iPod είναι 2!
2) Nαι οι εξωτερικοί σκληροί είναι 3!
3)Nαι, οι οθόνες είναι 2. Η μία δεν είναι αρκετή.
4) Ναι, αυτό είναι το δωμάτιό μου τακτοποιημένο.
5)Ναι, η πλευρά του δωματίου μου που είναι πίσω από την κάμερα είναι πολύ χειρότερη. Περισσότερα καλώδια και μηχανήματα.

One Response to “Ω Θεέ μου…”

  1. Georgitzikis VasilisNo Gravatar said:

    Jan 30, 09 at 2:35 pm

    Ένα έχω να πω:
    Αλήτη Χρήστο έχεις iPod 3rd Gen? Θέλω και εγώ. Για την ακρίβεια είχα ένα και το έχασα/κλάπηκε. Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο iPod που βγήκε ποτέ.


Leave a Reply


Tzikis is using WP-Gravatar