Μπράβο και ξανά μπράβο.

Καταρχήν, ευχαριστώ τον φίλο μου τον Φώτη που μου έστειλε το link. Kαι τώρα στο θέμα μας. Όπως γράφει η ιστοσελίδα patranews.gr, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γαβριλόπουλος, καθώς και πολοί ακόμα, αρνούνται να πληρώσουν διόδια στον φριχτό δρόμο Πάτρας-Κορίνθου, οπου (όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post) σύμφωνα με ευρωπαϊκή οδηγία, απαγορεύεται η επιβολή διοδίων, καθώς ο δρόμος έχει μόνο μια λωρίδα ανα κατεύθυνση (μάλιστα είναι ουσιαστικά επαρχιακός δρόμος και όχι αυτοκινητόδρομος, όπως αναφέρει και ο κος Γαβριλόπουλος).

Οι “αρμόδιοι” βέβαια όχι μόνο δεν διστάζουν να επιβάλουν διόδια, αλλά προχωρούν και σε αυξήσεις, για τον δρόμο που θα γίνει σε 5 χρόνια. Μπράβο Ελλαδάρα! Ευτυχώς που υπάρχουν και πολίτες που δεν διστάζουν να τα βάλουν με το κράτος, ειδικά όταν τους στηρίζει ο νόμος. Συγχαρητήρια στον κύριο Γαβριλόπουλο, και σε όσους αρνούνται να “υποταχθούν” στις παρανομίες και τα αίσχη του ελληνικού κράτους.

Υ.Γ. Φυσικά, κανενός πολιτικού δεν ίδρωσε το αυτάκι του. Μόνο για εκσυγχρονισμούς, για δικαιώματα, για ενωμένες ευρώπες, για σοσιαλισμούς, και γενικά για όποια καραμέλα έχει ο καθένας ξέρουν να μιλάνε.

Edit: H αλήθεια είναι οτι τα παραλέω λιγάκι με τους πολιτικούς, αφού είναι γνωστό οτι ο Νομάρχης Αχαϊας έχει αντιταχθεί στην αύξηση των διοδίων και έχει στηρίξει την προσπάθεια των πολιτών να μην πληρώνουν στα διόδια, και σήμερα είδα στο in.gr ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει αντίστοιχες κινήσεις αλλά και πάλι παραμένει το ερώτημα: τώρα το θυμήθηκαν; τόσα χρόνια τί έκαναν δηλαδή;

Leave a Reply


Tzikis is using WP-Gravatar